CIASTO KOKOSOWE LOW CARB -ala Marcin Olb
250 gram twarogu taki jakby jogurt gesty.>
125 gram mielonych migdalow
125 gram wiorkow kokosowych
3 cale jajka
Slodzik <tu wyprobowac ciasto i dodaj tyle zeby bylo slodkie>
1 aromat vaniliowy
calosc mieszaj w misce az sie dobrze wymiesza razem. Dajesz do piekarnika na 175 stopni na okolo 25/30 min w formie z papierem do pieczenia.
Mozesz kombinowac i dodac rodzynek troche i ja osobiscie daje okolo 40 gram bialka kokosowego i wtedy daje jedno jajko wiecej zeby masa nie byla za sucha. Mozesz dodac inne bialko. Mysle vaniliowe i ew. czekoladowe tez bedzie dobre. Ciasto szybko sie robi i smakuje jak sernik. Za***iste !!
zamiast migdalow dalem mix bakaliowy (rodzynki orzechy )
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2008-10-10 21:56:39
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2008-10-10 21:57:06
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam